Interieur Particulier

Voor dromers en doeners – Tijd voor de Bedrijf Vijf thuis transformatie
Van garderobekast tot droomkeuken, van luxe wellness badkamer tot functionele trap. Iedereen kent het: We zijn blij met onze spullen, maar missen lijn en rust in het huis. Bedrijf Vijf is de meester van de Thuis transformatie. 

Duurzaam en Hoogwaardig

Voor ieder budget

Wij koppelen functionaliteit aan schoonheid en gebruiken hierin zo veel mogelijk duurzame materialen. Wij staan voor unieke maatwerk, maar ook voor in serie gemaakte oplossingen. Niet is te groot en niets is te klein voor de kleinste timmerfabriek van Amsterdam

Voor iedere inrichting een unieke oplossing!

Vraag informatie aan

Net een nieuwe woning?

Heeft u een nieuwe woning gekocht of wilt u een nieuwe inrichting van uw bestaande woning? Bedrijf Dus wanneer u met uw ontwerp bij ons langskomt, denken we met u mee en bespreken wij graag de mogelijkheden.

Kinderopvangkasten

Kasten zijn een belangrijk onderdeel van een kinderopvang meubilair. Alles moet natuurlijk netjes opgeruimd kunnen worden. Bedrijf vijf heeft hiervoor de flxkst ontwikkelt. De multifunctionele kast die generaties mee kan met elke keer een andere verschijningsvorm. 

Lees meer

Bekijk ook eens…

Kinderdagverblijven

Op zoek naar inrichting voor een kinderopvangcentrum? Bedrijf Vijf richt al jaren op het spelend kind. Het uitdagen van kinderen is dan ook ons enige doel

lees meer

Flex kast

Bedrijf vijf laat je graag kennismaken met de flxkst. De flexibele oplossing voor alle lokalen. Flexibel in toepassingen en flexibel in af en opbouw.

lees meer

Bedrijven

Op zoek naar een spannende inrichting voor je bedrijf? Bedrijf Vijf maakt al jaren interieuren die net even anders zijn dan gewend.

lees meer