Kinderdagverblijven

Op zoek naar inrichting voor een kinderopvangcentrum? Bedrijf Vijf richt al jaren op het spelend kind. Het uitdagen van kinderen is dan ook ons enige doel.

Functioneel en creatief

Wij hebben inmiddels al tientallen kinderdagverblijven ingericht. Iedere locatie is specifiek en heeft een andere ruimte en indeling. Wij maken alles op maat zodat iedere locatie een perfect interieur heeft met behoud van eigen stijl.

Voor iedere inrichting een unieke oplossing!

Vraag informatie aan

Geen speelhoek of meubel hetzelfde

Wij hebben geenstandaard collectie. Natuurlijk laten we ons inspireren door eerder gebouwde succesverhalen, maar vooral door de ruimte en jullie kinderen.  Bij ons geen deurtje kleuren of materiaal aanpassen. Nee samen tekenen en ontwikkelen op basis van bewezen successen.

Kinderopvangkasten

Kasten zijn een belangrijk onderdeel van een kinderopvang meubilair. Alles moet natuurlijk netjes opgeruimd kunnen worden. Bedrijf vijf heeft hiervoor de flxkst ontwikkelt. De multifunctionele kast die generaties mee kan met elke keer een andere verschijningsvorm. 

Lees meer

Bekijk ook eens…

Maatwerk keuken

Bedrijf Vijf ontwerp en maakt maatwerk keukens voor ieder budget. Van eiken tot Fenix met lades en slimme opbergers.

lees meer

Bedrijven

Op zoek naar een spannende inrichting voor je bedrijf? Bedrijf Vijf maakt al jaren interieuren die net even anders zijn dan gewend.

lees meer