Inspirerende interieurs 

Het kantoor is aan het veranderen van werkplek naar een plek waar je geïnspireerd wordt. Waar je met je collega’s overlegd en graag bent om met je team nieuwe dingen bedenkt. Daarom maken wij inspirerende werkomgevingen.

Functioneel en creatief

Een unieke sfeer creëren voor uw onderneming is voor ons een mooie uitdaging, De eerste indruk is bepalend. De stijl moet aanspreken bij medewerkers en klanten, maar het moet ook werkbaar zijn. Wij vertalen uw wensen naar een inrichting die past bij uw visie en budget.

Voor iedere inrichting een unieke oplossing!

Vraag informatie aan

Bekijk ook eens…

Particulieren

Heeft u een nieuwe woning gekocht of wilt u een nieuwe inrichting van uw bestaande woning? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

lees meer

Scholen

Wij hebben verschillende scholen ingericht met maatwerk meubilair. Een van de voordelen van maatwerk meubels is dat je alle vrijheid hebt om de ruimte optimaal in te richten. Een ander voordeel van maatwerk is dat er geen Europese aanbestedingsprocedure doorlopen hoeft te worden.

lees meer

Kinderdagverblijven 

Op zoek naar inrichting voor een kinderdagverblijf? Bedrijf Vijf richt al jaren op het spelend kind. Het uitdagen van kinderen is dan ook ons enige doel.

lees meer