Duurzame meubels en modulaire kasten

Wij geloven in duurzaamheid. Van kastenwand voor scholen tot pantry’s in kantoren. Wij ontwerpen meubels en kasten die passen is de ruimte. Het resultaat is een kast of een meubel dat altijd past. Gemaakt van eerlijke natuurlijke materialen en zo gemaakt dat hij gemakkelijk opnieuw in te zetten is als de ruimte weer een nieuwe functie krijgt.

Projecten voor scholen en kinderdagverblijven

Scholen

Wij hebben verschillende scholen ingericht met maatwerk meubilair. Een van de voordelen van maatwerk meubels is dat je alle vrijheid hebt om de ruimte optimaal in te richten. Door slim ontwerp maken richten we de ruimtes zo in dat in de toekomst de onderdelen opnieuw gebruikt kunnen worden. Van een kastenwand in een lokaal naar een panty voor in de lerarenkamer. Een ander voordeel van maatwerk is dat er geen Europese aanbestedingsprocedure doorlopen hoeft te worden.

lees meer

Kinderdagverblijven

Iedere locatie is een andere ruimte en iedere ruimte heeft zijn eigen inrichting. Daarom maken wij de kasten op maat zodat het altijd past met behoud van stijl en uitstraling.

lees meer

Bedrijven

Op zoek naar een spannende inrichting voor je bedrijf? Bedrijf Vijf maakt al jaren complete interieurs voor bedrijven en kantoren.

lees meer

Voor iedere inrichting een unieke oplossing!

Vraag informatie aan